Allrör i Göteborg AB byter namn till Vavis AB

Allrör i Göteborg AB har bytt namn till Vavis AB. Sedan starten 1989 har Allrör jobbat för att vara ett självklart val för våra kunder, ett arbete som fortsätter vara i fokus för VD Lennart Larsson: ”Namnbytet har genomfört för att stärka bolagets position som det första numret våra kunder slår när de behöver hjälp. Vi har höga ambitioner och vill fortsätta växa med kommunikation och personliga möten som främsta verktyg”.

Vavis är en del av Buildakoncernen och namnbytet passar väl in i koncernens långsiktiga strategi: ”Detta är ett viktigt steg i vår strävan att skapa ett starkt varumärke”, säger styrelseordförande och koncernchef Fritjof Ahlstedt. ”Allrör är ett namn som delas med flera andra va-företag, och vi vill sticka ut och kommas ihåg”. I samband med namnbytet uppdateras även logotypen med ny färg och nytt typsnitt, som bättre ska spegla företaget.

 

Dela gärna:

[Sassy_Social_Share]

[insert page=’press-vavis’]

Om Vavis

Vavis AB har en bred kompetens inom VVS när det gäller installation och service till fastighetsmarknaden, men även licenssvets mm till tillverknings- och processanläggningar. Vi har en stor bredd på kompetenser och lång erfarenhet av arbeten i olika storlekar med olika förutsättningar. Våra kunder är kommuner, ledande företag inom kommersiella fastigheter och industri samt byggnadsfirmor i Västsverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *