Ny VD till Tvåtumfyra Byggnads AB

Den 16:e februari tillträder Samuel Lindén som VD för Tvåtumfyra. Samuel kommer närmast från bygghandeln som Affärsområdeschef B2B på Byggmax och har tidigare även varit VD för Svensk Bygglogistik AB. ”Det känns otroligt spännande och inspirerande att få äran att leda Tvåtumfyra på resan framåt. Jag har följt bolaget i tio år, både i min roll på Byggmax och på Svensk Bygglogistik, så jag är förhållandevis väl insatt i varumärket och bolagets värderingar. Tillsammans med Fritjof Ahlstedt och koncernmodern Builda kommer jag att fortsätta utveckla bolaget, medarbetarna och det som gör vårat erbjudande unikt.”  Berättar Samuel Lindén.

I samband med att Tvåtumfyra fyller 20 år under 2018 känns det helt rätt att ta nästa steg i vår utveckling berättar grundaren och ägaren Fritjof Ahlstedt. ”I och med med utvecklingen av koncernmodern Builda och dotterbolagen är det nu naturligt att jag rekryterar en extern VD till Tvåtumfyra. Det är en förutsättning för att driva utvecklingen vidare i den takt som krävs för att säkerställa nöjda kunder och en väl fungerande organisation med välmående medarbetare. Jag är väldigt glad över att Samuel har tackat ja och jag vet att vi kommer att komplettera varandra framöver då jag tar en roll som styrelseordförande i bolaget.”

Dela gärna:

[Sassy_Social_Share]

[insert page=’press-tvatumfyra’]

Om Tvåtumfyra

Tvåtumfyra Byggnads Aktiebolags är en del av koncernen Builda och verksamhet består i huvudsak av entreprenad- och byggserviceuppdrag för den kommersiella marknaden i Göteborgsregionen. Verksamheten kompletteras av ett finsnickeri som stärker erbjudande så väl i våra entreprenader och serviceuppdrag samt att vi erbjuder anpassade snickerilösningar för hela den svenska marknaden. Hemsida: www.tvatumfyra.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *