Ny VD till Tigtag AB

Den 2 maj 2019 tillträder Markus Leufkens som VD för Tigtag AB. Markus kommer närmast från Montano som sälj- och personalchef och dessförinnan som affärsområdeschef på Scandinavian Friction. ”Ända sedan jag fick kontakt med koncernen Builda för första gången har jag varit imponerad över bolagens sätt att profilera sig, såväl internt som externt. Det skall bli spännande att få arbeta i branschen på ett unikt sätt med Tigtag AB.” Berättar Markus Leufkens.

Fritjof Ahlstedt, VD på Tigtags koncernmoder Builda meddelar, ”Tigtag AB får med Markus Leufkens en ledare som möjliggör en stabil byggnation av bolaget. Vi ser fram emot nya uppdrag och mer personal. Tigtag har investerat i sin maskinpark och har goda möjligheter att ta sig an projekt från våra kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare samt byggentreprenörer. Låt Tigtag smida till verket.”

Dela gärna:

[Sassy_Social_Share]

[insert page=’press-tigtag’]

Om Tigtag

Tigtag AB är en del av koncernen Builda och verksamheten består i huvudsak av svets- och smidesuppdrag för den kommersiella marknaden i Göteborgsregionen. Tigtags kunskap om metall och smide sträcker sig hela vägen från tradition och hantverk till nytänkande och maskinskärning. Förutom traditionellt byggsmide så jobbar de även mycket med maskinell bearbetning i den stora maskinhallen man har tillgång till. Hemsida: www.tigtag.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *