Ny VD till Lvator AB

Den 2 maj 2019 tillträder Markus Leufkens som VD för Lvator AB. Markus kommer närmast från Montano som sälj- och personalchef och dessförinnan som affärsområdeschef på Scandinavian Friction. ”Mina tidigare roller har givit mig möjligheten att få driva och bygga upp verksamheter i, för de flesta människor, unika branscher. Jag ser fram emot en ny inriktning med ett spännande koncept på Lvator AB.” Berättar Markus Leufkens.

Fritjof Ahlstedt, VD på Lvators koncernmoder Builda meddelar, ”Lvator AB kommer att bredda sitt erbjudande till fastighetsägare och lokalhyresgäster. Tillsammans med lätthanterlig digital teknik kommer Lvator erbjuda sina kunder en transparent och trygg tjänst. Vi är glada över att Markus Leufkens tagit sig an uppgiften att paketera detta erbjudande och bygga upp bolagets organisation. En ljus elektro-, mekanisk och hydraulisk framtid väntar. Stay tuned.”

Dela gärna:

[Sassy_Social_Share]

[insert page=’press-lvator’]

Om Lvator

Lvator AB är en del av koncernen Builda. Verksamheten består av allt från nyinstallation till modifieringar och uppgraderingar samt service av produkter inom elektro- och hydraulmekanik för den kommersiella marknaden i Göteborgsregionen. Lvator tar hand om helheten och ombesörjer allt från projektering av konstruktion och montering samt igångkörning av utrustningen och den efterföljande återkommande servicen. Hemsida: www.lvator.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *